Великобритания ще престане да бъде член на ЕС през март

...
 Великобритания ще престане да бъде член на ЕС през март
Коментари Харесай

Тереза Мей: Напускаме ЕС през март 2019 г.

  " Англия ще престане да бъде член на Европейски Съюз през март 2019 година ", съобщи английският министър председател Тереза Мей във Флоренция, където се организира следващ кръг договаряния по брекзит. Страната няма да търси участие в единния пазар на Европейски Съюз, нито съглашение за свободна търговия в " канадски жанр " в договарянията за брекзит, изясни Мей, представена от международните организации, съобщи БТВ. 
Членство в Европейската икономическа зона (ЕИЗ) няма да бъде уместно за Англия, откакто тя напусне Европейски Съюз, и ще докара до търкания.
В публикуваните по-рано денем фрагменти от речта на Мей се споделя, че двете страни споделят надълбоко възприятие за отговорност, с цел да подсигуряват, че тяхната разлъка ще протече безпрепятствено и рационално. 
" Британското излизане от Европейски Съюз е неизбежно сложен развой и е в полза на всички нас нашите договаряния да се увенчаят с триумф. Погледите на света са вперени нас, само че ние можем да подходим с въображение и творчество при установяването на тази нова връзка. Мисля, че ние можем да бъдем оптимисти за бъдещето, което ще изградим за Англия и за Европейски Съюз ", написа още в речта на Мей. Според Би Би Си Мей предлага Англия да заплати 20 милиарда евро на Европейски Съюз по време на преходния интервал след Брекзит, само че единствено в случай че има достъп до единния пазар на блока. segabg.com
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР